Ιστορίες Επιτυχίας #7 - Βέρα Τσικιρίδου

Κατάλογοι LR Health & Beauty

βέρα τσικιρίδου

Βέρα Τσικιρίδου – Ιστορίες Επιτυχίας #7

Aυτό είναι αισίως το #7 βίντεο της σειράς “ Ιστορίες Επιτυχίας”.  Είμαι πολύ χαρούμενη που σήμερα θα έχω τη δυνατότητα να σας παρουσίασω την Βέρα Τσικιρίδου. Μία γυναίκα με ιδιαίτερα απαιτητική καθημερινότητα, τη διαδρομή της στον χώρο μας και τι έχει αποκομίσει μέχρι σήμερα.

Όσοι έχετε παρακολουθήσει και τα προηγούμενα βίντεο, που ουσιαστικά είναι συζητήσεις που μεταφέρουμε on-camera, θα γνωρίζετε ήδη την εκτίμηση και τον θαυμασμό που τρέφω σε όποιον ξεκινά εδώ, διανύει μία πορεία και γεύεται ένα αποτέλεσμα μεγάλο ή όχι τόσο μεγάλο ακόμα, αλλά παρόλ’ αυτό σημαντικό.

Γυναικεία Επιχειρηματικότητα

Ειδικά όταν πρόκειται για γυναίκες, μιας και ως γυναίκα που δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά και εγώ σε αυτό τον χώρο, μπορώ να καταλάβω πολύ καλά τόσο τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις όλων των υπόλοιπων παράλληλων υποχρεώσεων, όσο και όλα όσα μπορεί μία γυναίκα να κερδίσει πετυχαίνοντας και προχωρώντας στην δουλειά μας.

Η γυναίκα που έχω σήμερα κοντά μου, ονομάζεται Βέρα, είναι μητέρα 4 παιδιών και επιτυχημένη συνεργάτιδα της ομάδας μας. Έχει καταφέρει αξιόλογα πράγματα στα σχεδόν 4 χρόνια συνεργασίας της με την LR, αν και όταν την γνώρισε “δεν είχε καταλάβει ότι αυτό που αναζητούσε, ένα επιπλέον εισόδημα, θα μπορούσε να το έχει μέσα από εδώ”. Πιστεύοντας ότι

η προοπτική του Δικτυακού Μάρκετινγκ είναι τεράστια και είναι για όλους

άρχισε να γνωρίζει καλύτερα την εταιρεία, και σιγά-σιγά είδε ποιές επαγγελματικές δυνατότητες της προσφέρονταν. Ορόσημο για την πορεία της ήταν μία εκδήλωση, στην οποία παρευρέθηκε στην αρχή της σταδιοδρομίας. Εκεί πήρε την απόφαση και “δεσμεύτηκε ότι δεν υπάρχουν εδώ δικαιολογίες…εφόσον ήθελε, έπρεπε να κάνει”.

Πριν κλείσουμε αυτό το post και σας αφήσω απερίσπαστους να παρακολουθήσετε το βίντεο μας, θέλω να σας αποχαιρετήσω με μία φράση της Βέρας… “δοκιμάστε την LR πριν την απορρίψετε. Δοκιμάστε και μπορεί να είναι η δική σας ευκαιρία“.

*Διαβάστε και τα υπόλοιπα post με τις Ιστορίες Επιτυχίας και άλλων γυναικών του χώρου μας ΕΔΩ.

Σας προσκαλώ σε ένα από τα live που κάνω τις Πέμπτες  στο Instagram, όπου μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την πρόταση της LR Health & Beauty. Όπως πάντα, ευχαριστώ ειλικρινά που ήσασταν εδώ. Εάν πιστεύετε ότι αυτό το άρθρο μπορεί να φανεί ενδιαφέρον ή χρήσιμο σε κάποιον, προωθήστε το.

Με εκτίμηση,

Comments

comments

Paraskevi Katsanaki