Ιστορίες Επιτυχίας #5

Κατάλογοι LR Health & Beauty

success stories #5

Ιστορίες Επιτυχίας #5

Ίσως αναρωτιέστε γιατί έως σήμερα, που βγαίνει στον αέρα το #5 βίντεο της σειράς “Ιστορίες Επιτυχίας“, έχουν αναδειχθεί μόνο ιστορίες γυναικών. 

Η αλήθεια είναι

ότι δεν είναι απαραίτητο να είσαι γυναίκα για να προχωρήσεις και να διακριθείς στον χώρο μας ούτε ότι οι χώρος που δραστηριοποιούμαστε απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε γυναίκες.

Γεγονός είναι ότι πρόκειται για έναν χώρο ανοιχτό στον καθένα ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, προϋπηρεσίας, οικογενειακής κατάστασης και ακαδημαϊκών γνώσεων.

Σαν γυναίκα που δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στον χώρο, έχω προσωπικό ενδιαφέρον στο να βλέπω γυναίκες να διακρίνονται εδώ. Να ανακτούν τις δυνάμεις και την αυτοπεποίθησή τους μέσα από την επαγγελματική μας πρόταση. Να κερδίζουν χρόνο με την οικογένειά τους και για τον εαυτό τους, να δημιουργούν σοβαρές οικονομικές απολαβές και να εξελίσσονται προσωπικά και επαγγελματικά. Πιστεύω πως ο χώρος του Δικτυακού Μάρκετινγκ αποτελεί ένα γόνιμο έδαφος ειδικά για μία γυναίκα που χρειάζεται την ευελιξία και τις επιλογές που προσφέρει η δραστηριότητά μας. 

Έτσι έγινε και με την Γραμματική.

 Ξεκίνησε πριν από περίπου 6 χρόνιαγια να μπορεί να προμηθεύεται πολύ καλά προιοντά. Έτσι δεν είχε κανένα εκρηκτικό αποτέλεσμα ακριβώς επειδή δεν είδε το επαγγελματικό σκέλος της LR από την αρχή.  Στην πορεία η εταιρεία κέρδισε την προσοχή και την εμπιστοσύνη της και τότε εφοδιάστηκε με τις απαραίτητες γνώσεις και άρχισε να λειτουργεί με σύστημα και εστίαση. Σήμερα μπορεί να αισθάνεται πολύ όμορφα γιατί έχει διανύσει πολύ σημαντικά βήματα.
Kαμαρώνω πολύ (…πιο πολύ από τις ίδιες τις περισσότερες φορές…) για το κάθε ένα τους επίτευγμα. Και ξέρω ότι με το παράδειγμα τους αποτελούν έμπνευση και για άλλες γυναίκες που μπορεί να θέλουν να κάνουν πράγματα, αλλά δεν γνωρίζουν ακόμα τον τρόπο να το πετύχουν. 
Αυτή είναι η πέμπτη συζήτηση που είχα, η Ιστορία Επιτυχίας της Γραμματικής.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε πως μία γυναίκα, πρώην μαγείρισσα, αγάπησε ένα προιόν και στην πορεία έφτασε να διαγράφει μία λαμπρή καριέρα στον χώρο του δικτυακού μάρκετινγκ με την LR Health & Beauty. Γραμματική, πολλά συγχαρητήρια!!!!

Σας αποχαιρετώ προσωρινά με το δικό μου motto και σας το αφιερώνω με όλη μου την καρδιά:

“Το θέμα δεν εάν η πρόταση της LR δουλεύει.

Το θέμα είναι πως θα την κάνουμε να δουλέψει και για εσένα.”

Ας συνδεθούμε στο Instagram (@paraskevikatsanaki) και ας έρθετε να μάθετε περισσότερα για την πρόταση της LR Health & Beauty σε ένα από τα live που κάνω τις Πέμπτες (#ourinstagramlives συνήθως @16:00).

Όπως πάντα, ευχαριστώ ειλικρινά που ήσασταν εδώ. Εάν πιστεύετε ότι αυτό το άρθρο μπορεί να φανεί ενδιαφέρον ή χρήσιμο σε κάποιον, προωθήστε το.

Με εκτίμηση,

Θέλετε να ξεκινήσετε με την LR και θέλετε να δουλέψουμε μαζί; Στείλτε μου το μήνυμά σας ΕΔΩ για να μιλήσουμε!

Follow me on Instagram

Comments

comments

Paraskevi Katsanaki