Γίνεται. Όλα γίνονται...

Κατάλογοι LR Health & Beauty

melnitsenko a-class

Γίνεται. Όλα γίνονται…

Αυτή είναι η Σοφία Μελνιτσένκο (κα. Σοφία για τους συνεργάτες της, Σόφυ για μένα…).

Πρόσφατα στην καλοκαιρινή εκδήλωση της εταιρείας παρέλαβε το δεύτερο αυτοκίνητο της από την LR Health & Beauty.

melnitsenko a-class

Τον περασμένο Μάρτιο απέκτησε το δικό της LR Polo και επειδή το αξιοποίησε σωστά, το Σάββατο (23 Ιουνίου) πήρε στα χέρια της και τα κλειδιά του δικού της Mercedes A-Class.

(***Η LR Health & Beauty έχει σχεδιάσει ένα καταπληκτικό και άκρως δελεαστικό Car Concept που λειτουργεί ως επιβράβευση στους ανθρώπους που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια. Επιπλέον αποτελεί εργαλείο περαιτέρω ανάπτυξης για όσους που έχουν επιλέξει την LR είτε σαν μερικής είτε σαν πλήρους απασχόλησης δραστηριότητα.)

lr car concept

Είναι μητέρα, σύζυγος, γιαγιά και κάπου μέσα σε όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις και στέλεχος στην LR. Δεν έχει στο βιογραφικό της πτυχία και περγαμηνές. Τις προάλλες είχαμε οι δυο μας μία συνάντηση για να τα πούμε και να δούμε τις επόμενες κινήσεις. Εκεί κατάλαβα γιατί αυτή η γυναίκα έχει καταφέρει ό,τι έχει καταφέρει μέχρι σήμερα. Το σημαντικότερο εφόδιο της είναι ότι είχε και έχει πίστη στις δυνάμεις της. Πρόσφατα κατέκτησε και το επίπεδο του Αρχηγού Ομάδας.

Σόφυ, τα θερμά μας συγχαρητήρια!!! Για όλα όσα έχεις καταφέρει. Για το ότι με το παράδειγμά σου εμπνέεις και παρακινείς και άλλους ανθρώπους.

Γιατί σας τα λέω όλα αυτά; 

Eπειδή οι ιστορίες επιτυχίας που ξεκίνησαν από τους τέσσερις τοίχους ενός σπιτιού αυξάνονται ολοένα. Αυτή είναι άλλωστε και η δύναμη της πρότασής μας.  Της ιδέας της LR. Συνηθισμένοι άνθρωποι να μπορούν να αποκτήσουν ασυνήθιστα εισοδήματα. Να γευτούν την επιτυχία και να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους.

“Γίνεται. Όλα γίνονται.”

Όλη η αλήθεια σε τρεις λέξεις. Τα υπόλοιπα είναι περιττά. Εσύ αλήθεια το πιστεύεις αυτό;

Τα αποτελέσματα έρχονται. Με συστηματική προσπάθεια, εκπαίδευση και υποστήριξη είναι βέβαιο ότι θα έρθουν. Τι χρειάζεται; Να πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει και για εσένα. Ότι εσύ μπορείς να τα κάνεις να γίνουν και για εσένα. Το πως θα το δούμε μαζί στην πορεία. Θα ήθελα να θυμάσαι ότι η δουλειά μας στηρίζεται στην συνέργεια των πολλών, στην ομαδικότητα. Μην σε ανησυχεί το ότι δεν έχεις ασχοληθεί με αυτό στο παρελθόν.  Κανείς δεν είχε…

Σας αποχαιρετώ προς το παρόν με το δικό μου motto και σας το αφιερώνω με όλη μου την καρδιά:

“Το θέμα δεν εάν η πρόταση της LR δουλεύει.

Το θέμα είναι πως θα την κάνουμε να δουλέψει και για εσένα. “

Ας συνδεθούμε στο instagram (@paraskevikatsanaki) και ας έρθετε να μάθετε περισσότερα για την πρόταση της LR Health & Beauty σε ένα από τα live που κάνω τις Πέμπτες (#myinstalive @14:00).

Όπως πάντα ευχαριστώ πολύ που ήσασταν εδώ. Ραντεβού στο επόμενο post!

Με εκτίμηση στις δυνατότητές σας,

Follow me on Instagram

Comments

comments

Paraskevi Katsanaki