Διάβασε λιγότερο - μελέτησε περισσότερο |The Even Better Version Of You

Κατάλογοι LR Health & Beauty

διάβασε λιγότερο

Διάβασε λιγότερο – μελέτησε περισσότερο |The Even Better Version Of You

Σκεφτόμουν ποιά θα μπορούσε να είναι η δεύτερη συνήθεια που μπορεί να υποστηρίξει την διαδρομή σας, όπως έχει κάνει και με την δική μου, ώστε να βρεθείτε στο τέλος αυτής της χρονιάς ένα βήμα πιο κοντά στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας ( #TheEvenBetterVersionOfYou). Αυτό δεν είναι άλλωστε το ζητούμενο; Γι’ αυτό δεν έχουμε συναντηθεί όλοι εμείς εδώ φέτος;

Στο πρώτο post μιλήσαμε για την διαχείριση χρόνου (αν δεν έχετε δει το σχετικό βίντεο, ΕΔΩ μπορείτε να το παρακολουθήσετε). Τι θα μπορούσε να είναι επόμενο στην λίστα;

Και ένα πρωινό, την ώρα που περπατούσα και άκουγα ένα από τα αγαπημένα μου podcast αυτή την περίοδο…το βρήκα! Μα φυσικά το διάβασμα βιβλίων! Πως δεν το σκέφτηκα νωρίτερα; Εννοείται τα βιβλία…αυτές τις ανεξάντλητες δεξαμενές εμπειρίας και γνώσης.

Αγαπώ πολύ τα βιβλία και μπορώ να μιλώ ώρες ολόκληρες για αυτά! Μέσα από τις σελίδες τους έχω καταφέρει να ζήσω σε τόσα διαφορετικά μέρη και να κάνω τόσα διαφορετικά πράγματα. Είμαι εκείνος ο παλιομοδίτης τύπος ανθρώπου που αγαπά (ακόμα) να διαβάζει βιβλία από χαρτί. Θέλω να μπορώ να υπογραμμίζω, να σημειώνω και να ζωγραφίζω καρδούλες ή βελάκια δίπλα σε κάτι που θέλω να θυμάμαι.

Μιάς και ο χώρος που άρχισα να δραστηριοποιούμαι είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τους ανθρώπους, σταδιακά άλλαξα και τα βιβλία που διαβάζα. Χρειαζόμουν διαφορετικά εργαλεία για την δουλειά μου. Μου έλειπε η γνώση σε αυτό το νέο αντικείμενο. Άρχισα να διαβάζω βιβλία που σχετίζονταν με την ανθρώπινη συμπεριφορά και την αποτελεσματική επικοινωνία. Το εντυπωσιακό είναι το πόσο άμεσα είδα την θετική τους επίδραση.

Διαβάστε λιγότερο

Η σκέψη μου πήγε στο πως έχουν λειτουργήσει για εμένα μέχρι στιγμής τα βιβλία στην δουλειά μου, ποια είναι τα αγαπημένα μου και πως ξεκίνησα να τα εντάσσω στην καθημερινότητά μου.  Έτσι συνειδητοποίησα ότι όσον αφορά τα βιβλία της “δουλειάς” (έτσι αποκαλώ οτιδήποτε δεν είναι μυθιστόρημα), δεν τα διαβάζω απλώς. Και αυτό θέλω να μοιραστώ μαζί σας στο βίντεο που ακολουθεί. Συνεχίστε να αγαπάτε το διάβασμα και τα βιβλία,  αλλά διαβάστε λιγότερο.

Αν πρόσφατα ήρθατε στην παρέα μας και θέλετε να διαβάσετε το E-BOOK “Πως να μπω στο 2019 με το δεξί…και να συνεχίσω”, πατήστε το εικονίδιο παρακάτω:

* Εάν θέλετε να επικοινωνούμε πιο τακτικά, μπορείτε να εγγραφείτε και στην εβδομαδιαία λίστα αλληλογραφίας .

Με χαρά περιμένω τις δικές σας σκέψεις και σχόλια. Σας αρέσει να διαβάζετε βιβλία; Αν ναι, ποια προτιμάτε; Τι σας αρέσει;

Όπως πάντα, ευχαριστώ πολύ που ήσασταν και σήμερα εδώ. Ραντεβού στο επόμενο blogpost. Έως τότε, ας συνδεθούμε στο Instagram και ας γνωριστούμε σε κάποιο από τα live που κάνω εκεί (συνήθως Πέμπτες).

Με εκτίμηση,

Comments

comments

Paraskevi Katsanaki