Διαχείριση χρόνου - The Even Better Version Of You - Paraskevi Katsanaki

Κατάλογοι LR Health & Beauty

διαχείριση χρόνου

Διαχείριση χρόνου – The Even Better Version Of You

Σήμερα μιλάμε για ~Διαχείριση Χρόνου~ ένα μάλλον “πονεμένο” θέμα που αφορά τους περισσότερους από εμάς. Αλλά ας το πάρουμε από την θετική του πλευρά… θυμάστε πόσο πλήρεις και ικανοποιημένοι αισθάνεστε όταν κατορθώνετε να κάνετε τα σωστά πράγματα στον σωστό χρόνο; Όταν όλα όσα χρειάζεται να γίνουν, γίνονται στην ώρα τους;

Γεγονός είναι ότι ο χρόνος είναι ένα ανεκτίμητο κεφάλαιο, το οποίο όλοι μας διαθέτουμε.

Η ειδοποιός διαφορά έγκειται στο πως θα τον διαχειριστούμε σωστά, ώστε να λειτουργήσει σαν μία επένδυση και όχι σαν σπατάλη.

Διαχείριση Χρόνου

Και εκεί αρχίζουν τα δύσκολα… καλά ακούγεται στην θεωρία, αλλά στην πράξη τα πράγματα είναι διαφορετικά. Λίγο οι υποχρεώσεις (κοινωνικές και οικογενειακές), λίγο μία ελαφρά αναβλητικότητα, λίγο η έλλειψη σχεδιασμού… φτάνουμε να αισθανόμαστε κυνηγημένοι από τον χρόνο και όχι κυρίαρχοί του.

Το έχω νιώσει και εγώ πολλές φορές, αλλά με τον καιρό έμαθα να έχω τον χρόνο σύμμαχό μου.

Στην αρχή δεν ήταν εύκολο, γιατί έπρεπε πρώτα να “ξεμάθω” κάποιες συνήθειες που δεν με εξυπηρετούσαν πια, και μετά να εδραιώσω νέες πιο λειτουργικές για τα νέα δεδομένα στην ζωή μου. Αλλά όπως όλα γίνονται έαν υπάρχει ένα δυνατό “για ποιον λόγο”, το ίδιο ισχύει και σε αυτή την περίπτωση.

Κάπου διάβασα ότι…

``διαχείριση χρόνου θα πει να έχεις απόλυτη επίγνωση του χρόνου που έχεις στην διάθεσή σου και των όσων πρέπει να κάνεις.``

Διαχείριση χρόνου…στην πράξη

Δημιούργησα ένα σύντομο βίντεο σχετικά με αυτό το θέμα, στο οποίο θα βρείτε πρακτικές συμβουλές που δοκίμασα και δούλεψαν (-ουν). Έτσι με αυτό μπαίνουμε με το δεξί, όχι μόνο στον Φεβρουάριο, αλλά και σε έναν νέο κύκλο βίντεο.  Σκοπός είναι να μοιραζόμαστε πρακτικές, που μπορούν να μας οδηγήσουν στην ακόμα καλύτερη εκδοχή μας (#TheEvenBetterVersionOfYou).

Πρακτικές που συμπεριέλαβα στην ζωή μου και έγιναν αγαπημένη και δημιουργική συνήθεια.

Ίσως κάτι από όλα αυτά να φανεί χρήσιμο και σε εσάς που θέλετε αυτή η χρονιά να σηματοδότησει μια νέα δυναμική αρχή για οτιδήποτε αγαπάτε.

Πιθανά να είναι εκείνο το κομμάτι του παζλ που αν μπει στην θέση του, θα έρθετε ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο σας.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο παρακάτω:

Μπορείτε να κατεβάσετε το ebook εδώ:

Εννοείται πως περιμένω στα σχόλια τις δικές σας αγαπημένες πρακτικές για μια ακόμα καλύτερη διαχείριση χρόνου.

Όπως πάντα, ευχαριστώ πολύ που ήσασταν και σήμερα εδώ. Ραντεβού στο επόμενο blogpost.

Έως τότε, ας συνδεθούμε στο Instagram και ας γνωριστούμε σε κάποιο από τα Business Idea lives που κάνω εκεί (συνήθως Πέμπτες).

Με εκτίμηση,

Comments

comments

Paraskevi Katsanaki