Τα 2 top προϊόντα για μία όμορφη σιλουέτα το καλοκαίρι

Κατάλογοι LR Health & Beauty

όμορφη σιλουέτα

Τα 2 top προϊόντα για όμορφη σιλουέτα το καλοκαίρι

Πιστή στο εβδομαδιαίο μας ραντεβού, έρχομαι σήμερα κοντά σας με ένα επίκαιρο θέμα…το θέμα της όμορφης σιλουέτας, το οποίο σήμερα το προσεγγίζουμε εξωτερικά!!! Επειδή είναι Μάϊος και σε λίγο, αν όχι ήδη, θα αρχίσουμε τις επισκέψεις στην παραλία και θέλουμε να ενισχύσουμε την αυτοπεποίθησή μας.

Με αφορμή το καλοκαιράκι που πλησιάζει, σήμερα μιλάμε για 2 top προϊόντα που είναι εδώ για να μας βοηθήσουν να τονώσουμε, συσφίξουμε και λειάνουμε την επιδερμίδα στα σημεία που μας προβληματίζουν.  

Διαμορφωτικό τζελ σώματος & Διορθωτική κρέμα σώματος

Το Aloe Via Διαμορφωτικό Τζελ Σώματος και η Aloe Via Διορθωτική Κρέμα Σώματος κλείνουν σχεδόν ένα χρόνο κυκλοφορίας στην αγορά. Έχουν αγαπηθεί από όσους τα έχουν δοκιμάσει. Ναι, φυσικά υπάρχει αλόη βέρα (και μάλιστα σε περιεκτικότητα 30%), αλλά όχι μόνο. Τα δύο αυτά προϊόντα στηρίζουν την αποτελεσματικότητά τους στον συνδυασμό αλόης, πράσινου τσαγιού και των συμπλεγμάτων δραστικών συστατικών Inteslim και Legance αντίστοιχα.

Και αν τα παραπάνω σας είναι δύσκολα να τα θυμάστε, ας συγκρατήσετε μόνο ότι το 100% και 95% αντίστοιχα των συμμετεχόντων στην σχετική έρευνα που διεξήχθη, επιβεβαίωσε βελτίωση της αίσθησης της επιδερμίδας και ότι το 70% δήλωσε ότι η επιδερμίδα απέκτησε λεία και σφιχτή όψη. Το βέβαιο είναι ότι θα δείτε και εσείς στο σώμα σας αποτελέσματα αρκεί φυσικά να τα χρησιμοποιήσετε συστηματικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ E-SHOP

Ενισχύουμε την όμορφη εμφάνιση τόσο εσωτερικά, μειώνοντας το σωματικό μας βάρος, (δείτε εδώ τα προϊόντα διαχείρισης βάρους Figuactive) όσο και εξωτερικά με τα ειδικά προϊόντα της σειράς Aloe Via.

Ίσως αναρωτιέστε αν τα προϊόντα απευθύνονται και σε γυναίκες και σε άνδρες και σε ποιά σημεία εφαρμόζονται. Δείτε τις απαντήσεις στα βίντεο που ακολουθούν:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ E-SHOP

Ευχαριστώ πολύ που ήσασταν εδώ και σήμερα. Ραντεβού στο επόμενο μας post!!!

Με εκτίμηση,

Δείτε περισσότερα για την επαγγελματική πρόταση της LR Health & Beauty εδώ και επικοινωνήστε μαζί μου. Σας περιμένω να μιλήσουμε!

Θέλω να επισκεφθώ το e-shop.

Comments

comments

Paraskevi Katsanaki