Οδηγός επιβίωσης για μαμάδες που εργάζονται από το σπίτι

Κατάλογοι LR Health & Beauty

Οδηγός επιβίωσης για μαμάδες που εργάζονται από το σπίτι

Οδηγός επιβίωσης για μαμάδες που εργάζονται από το σπίτι

Αυτός ο οδηγός επιβίωσης είναι αφιερωμένος σε εσένα που επέλεξες να μείνεις στο σπίτι κοντά στα παιδιά σου.

Είχες μάθει όμως να εργάζεσαι όποτε γρήγορα άρχισε να σου λείπει αυτή η αίσθηση. Λογικό!

Άκουσες για την LR και σκέφτηκες ότι με αυτή την πρόταση μπορείς να συνδυάσεις την ευελιξία που χρειάζεσαι με το χτίσιμο μίας επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Σωστά!

Είσαι λοιπόν μία μητέρα που μεγαλώνει τα παιδιά της και προσπαθεί να τα χωρέσει όλα μέσα στην ημέρα και στον λίγο χρόνο που απομένει θέλεις να αναπτυχθείς και με την LR.

Το θετικό με την πρόταση της LR είναι…

… ότι εδώ μπορούμε εμείς να καθορίσουμε το που, πότε και πόσο θα εργαστούμε. Είναι μία δουλειά που έχει έδρα το σαλόνι ή την κουζίνα του σπιτιού σου.

Η δυσκολία σε όλο αυτό είναι ότι…

…είσαι στο σπίτι και όλοι (ακόμα και εσύ καμιά φορά…) νομίζουν ότι κάθεσαι και ότι έχεις όλο τον χρόνο στη διάθεσή σου. Επίσης επειδή βρίσκεσαι σπίτι και δεν έχεις κάποιο προκαθορισμένο ωράριο, το πρόγραμμά σου εξαρτάται από το πρόγραμμα όλων των υπόλοιπων μελών της οικογένειας και εσύ βρίσκεσαι κάπου μεταξύ κουζίνας και εξώπορτας με ένα κλειδί αυτοκινήτου στο χέρι να πηγαινοέρχεσαι.

Καταρχάς, χρειάζεται να συνειδητοποιήσεις είναι ότι η όποια δυσκολία μπορεί να αντιμετωπίζεις στην χάραξη της δικής σου πορείας στην LR, δεν έχει να κάνει με την ίδια την εταιρεία, αλλά με τον τρόπο που έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στην καθημερινότητά σου. Να ξέρεις ότι αυτό είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει (χωρίς να διαταράξεις το οικοσύστημα της οικογένειας).

Όταν έκανα το πρώτο μου παιδί, ήθελα να μείνω μαζί του τα δύο πρώτα χρόνια, και έτσι όποιες υποχρεώσεις είχα, τις ρύθμιζα από το σπίτι. Κάποιες φορές ήταν δύσκολο να το καταφέρω, γιατί με τα παιδιά προκύπτουν πολλά απρόοπτα.

Σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας τι με βοήθησε πολύ να οργανώσω μία παραγωγική καθημερινότητα.

Οδηγός επιβίωσης για μαμάδες που εργάζονται από το σπίτι: 5 +1 ιδέες για να οργανωθείτε. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Οδηγός επιβίωσης για μαμάδες που εργάζονται από το σπίτι

Όπως πάντα, ευχαριστώ που ήσασταν εδώ. Περιμένω τα σχόλια σας και τις δικές σας εμπειρίες στο τι εσείς εφαρμόζετε και σας βοηθά να οργανώσετε μία παραγωγική καθημερινότητα. Επικοινωνήστε μαζί μου ΕΔΩ.

Με εκτίμηση,

Comments

comments

Paraskevi Katsanaki