Με το καλό το 2018!!!

Κατάλογοι LR Health & Beauty

Με το καλό το 2018

Με το καλό το 2018!

Είναι Παρασκευή…είναι σχεδόν 2018…και δεν μου πήγαινε η καρδιά να αλλάξει η χρονιά χωρίς να σας στείλω ευχές…

Αλήθεια, έχετε βρει καθόλου χρόνο να κάνετε τον απολογισμό της χρονιάς που σε λίγο τελειώνει και τον σχεδιασμό εκείνης που σε λίγο ξεκινά; Το ξέρω…έχετε ένα σωρό πράγματα να κάνετε αυτές τις ημέρες. Έπιασα και και εγώ τον εαυτό μου να φέρεται λες και στις 31 Δεκεμβρίου τερματίζει ο κόσμος και όλα πρέπει να έχουν γίνει έως τότε. Πόσο αγχωτικό και τρελό!

Μέσα σε όλη αυτή την φασαρία που τόσο μας αποσυντονίζει, έμεινα λίγο ακίνητη και συνειδητοποιήσα ότι ο κόσμος δεν θα τελειώσει και ο χρόνος δεν θα παγώσει. Όλα θα αρχίσουν να κυλούν κανονικά ήδη από την επόμενη μέρα. Δεν χωρά καμία αμφιβολία ως προς αυτό.

Σχεδιάστε τη χρονιά σας….

Το θέμα μας λοιπόν είναι πως εμείς θα μπούμε στη νέα χρονιά. Με τι βηματισμό θα ξεκινήσει αυτή η χρονιά που μπορεί να είναι η χρονιά του καθενός από εμάς!!!!!! Και επειδή τόσο το τι θέλουμε από την νέα χρονιά όσο και το τι θα χρειαστεί να κάνουμε για να το κατορθώσουμε είναι πολύ προσωπική μας υπόθεση, είναι σημαντικό να βρούμε (…και αν χρειαστεί να “εφεύρουμε”…) τον χρόνο να το σκεφτούμε. Μόνο εμείς μπορούμε να το κάνουμε αυτό για τον απλούστατο λόγο ότι αφορά εμάς τους ίδιους.

Σας εύχομαι από καρδιάς να έχετε μία υπέροχη χρονιά. Εύχομαι το 2018 να σας φέρει υγεία και αγάπη και να είναι η χρονιά που θα αποτελέσει την αρχή των μεγάλων εκκινήσεων για όλα όσα εσείς θα ορίσετε.

Με εκτίμηση,

Comments

comments

Paraskevi Katsanaki