Ιστορίες Επιτυχίας #3 - Μόνικα Κεσίδου

Κατάλογοι LR Health & Beauty

Ιστορίες Επιτυχίας #3 – Μόνικα Κεσίδου

“…μία διαφορετική ιστορία επιτυχίας…” 

Σήμερα θέλω να σας μιλήσω για την Μόνικα (…σκέτο…χωρίς επίθετα και τίτλους). Την συνάντησα πριν από αρκετά χρόνια. Βρισκόμασταν σε μία κατάμεστη αίθουσα και μου κέντρισε το ενδιαφέρον η αυστηρότητά της. Βλέμμα κοφτερό και απρόσιτο. Σκέφτηκα “τι δυνατή γυναίκα είναι αυτή!”. Μάλλον τότε ήταν που σκεφτόταν μέσα της αν αξίζει τον κόπο να αφιερώσει τον χρόνο και την προσπάθειά της σε αυτή την δραστηριότητα και ζύγιζε τα πράγματα. 
Στην πορεία αρχίσαμε να συνεργαζόμαστε πολύ στενά παρά την απόσταση που μας χωρίζει. Βλεπετε εκείνη έχει ως έδρα την Κύπρο και εγώ την Ελλάδα.  Η αρχική μου εντύπωση δεν διαψεύστηκε. Πρόκειται όντως για μία αυστηρή και δυνατή γυναίκα, μάλλον εξαιτίας της διαδρομής που έχει διανύσει στην ζωή της μέχρι σήμερα. Αυτό που δεν είχε φανεί όμως αρχικά ήταν το πόσο ανθρώπινη γίνεται για τους δικούς της ανθρώπους. Για εκείνους που νιώθει υπεύθυνη. 
Νιώθω να μας ενώνουν πολλά και ας μας χωρίζουν επίσης άλλα τόσα. 

Το βασικό μας σημείο σύγκλισης είναι ότι και οι δύο παίρνουμε την επιτυχία των συνεργατών μας προσωπικά.

“…τα συστατικά για την επιτυχία είμαστε εμείς…”

Την ρώτησα ποιο κατά την γνώμη της είναι το συστατικό για να πετύχει κάποιος στην δραστηριότητα της LR και η απάντηση είναι “εμείς οι ίδιοι και το γιατί κάνουμε αυτή την δουλειά”. Γι’ αυτό και προτρέπει όλους να ψάξουν να βρουν το δικό τους “για ποιο λόγο” είναι εδώ. Το βαθύτερο κίνητρο θα αποτελέσει και την κινητήρια δύναμη για να προχωρήσει κανείς. Οφείλουμε να κάνουμε “ένα συμβόλαιο με τον εαυτό μας” πρώτα και έπειτα να έχουμε προσδοκίες ή/ και απαιτήσεις από τους άλλους. Κάτι που ισχύει ούτως ή άλλως με οτιδήποτε θα καταπιαστούμε στην ζωή μας και θέλουμε να το φέρουμε εις πέρας με επιτυχία. 

“…τώρα ξεκινά η ιστορία η δική μας…”

Μάλλον θα κλείσω εδώ αυτό το κείμενο γιατί δεν μπορώ να τα χωρέσω όλα σε ένα post. Οπότε σας προτρέπω να αφιερώσετε μόλις 14’ για να παρακολουθήσετε την συζήτηση με μία γυναίκα που ξεκίνησε από την Γεωργία, πήγε στην Κύπρο, μεγάλωσε δύο παιδιά μόνη της, έκανε όποια δουλειά μπορείτε να φανταστείτε, και το μεγαλύτερο εμπόδιο για να προχωρήσει στην LR ήταν ότι “ντρεπόταν γιατί δεν μιλούσε καλά τα ελληνικά”.  Μετέτρεψε το “ψεγάδι” της σε “ατού” της και έχτισε ένα δυναμικά εξελισσόμενο ρωσόφωνο δίκτυο από την Πάφο της Κύπρου στην Ρωσία, την Τουρκία, το Καζακστάν και την Ελλάδα.  

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.

Ας συνδεθούμε στο Instagram (@paraskevikatsanaki) και ας έρθετε να μάθετε περισσότερα για την πρόταση της LR Health & Beauty σε ένα από τα live που κάνω τις Πέμπτες (#myinstalive συνήθως @16:00).

Όπως πάντα, ευχαριστώ ειλικρινά που ήσασταν εδώ. Εάν πιστεύετε ότι αυτό το άρθρο μπορεί να φανεί ενδιαφέρον ή χρήσιμο σε κάποιον, προωθήστε το.

Με εκτίμηση,

Θέλετε να ξεκινήσετε με την LR και να συνεργαστείτε μαζί μου; Στείλτε μου το μήνυμά σας ΕΔΩ.

Comments

comments

Paraskevi Katsanaki