Ιστορίες Επιτυχίας #2 - Ειρήνη Γεωργίου

Κατάλογοι LR Health & Beauty

Ιστορίες Επιτυχίας #2

Ιστορίες Επιτυχίας #2

Το ξεκίνημα

Την θυμάμαι να προσπαθεί αγχωμένη να βρει χρόνο να τα προλάβει όλα. Βλέπετε όταν ξεκίνησε την LR, εργαζόταν στον ιδιωτικό τομέα και είχε τις υποχρεώσεις μίας μητέρας δύο μικρών παιδιών. Το κίνητρό της ήταν, ακριβώς αυτό που οι περισσότεροι βλέπουν σαν εμπόδιο για να πάρουν την απόφαση να ξεκινήσουν – η έλλειψη χρόνου. Το να έχει χρόνο για την οικογένειά της ήταν κάτι που της έλειπε, αλλά και αυτό που μπορεί σήμερα να απολαμβάνει.

“Από την πρώτη στιγμή είδα το διαφορετικό. Ίσως είχε να κάνει η ωριμότητά μου εκείνη την εποχή, που ήξερα πλέον τι ήθελα. Αν δεν είχα παιδιά ίσως δεν θα είχα το κατάλληλο κίνητρο. Αναζητούσα την ελευθερία μου. Και αυτό τελικά βρήκα.”

5 χρόνια μετά

Η Ειρήνη σήμερα μπορεί να αισθάνεται υπερήφανη για τα αποτελέσματά της. Και βασικά δεν είναι μόνο το πολύ καλό εισόδημα που έχει δημιουργήσει μέσα από την LR, ούτε τα ταξίδια που έχει κάνει, ούτε τα δύο LR αυτοκίνητα που οδηγεί. Το σημαντικότερο που έχει κερδίσει είναι ότι έχει τον χρόνο να απολαμβάνει όλα τα παραπάνω με την οικογένειά της.

“Όταν έφτασα σε ένα σημείο που έφτασε να μεγαλώσει πολύ το εισόδημα και να ξεπεράσει το εισόδημα της βασικής μου εργασίας, μία part-time απασχόληση, τότε συνειδητοποίησα ότι όλα είναι δυνατά.”

Ειρήνη, ευχαριστώ για την υπέροχη συζήτηση που είχαμε και σου εύχομαι και άλλες επιτυχίες στο μέλλον! Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

Ιστορίες Επιτυχίας #2

Και αν ούτε εσείς έχετε χρόνο, αλλά από την άλλη αναρωτιέστε “γιατί όχι και εγώ”, τότε είστε στον σωστό δρόμο. Είστε μόνο μία απόφαση μακρυά από το να έχετε μία εντελώς διαφορετική ζωή σε ένα χρόνο από σήμερα. Αρκεί να το θελήσετε…

Όπως πάντα ευχαριστώ πολύ που ήσασταν εδώ! Εάν πιστεύετε ότι το άρθρο αυτό μπορεί να φανεί ενδιαφέρον ή χρήσιμο σε κάποιον, προωθήστε το. Επικοινωνήστε μαζί μου  ΕΔΩ.

Με απεριόριστη εκτίμηση,

Δείτε το βίντεο “Ιστορίες Επιτυχίας #1”  ΕΔΩ.

Paraskevi Katsanaki